Jäsenyys

Liittyminen

Liittyäksesi Sosiaalilääketieteen yhdistykseen henkilöjäsenenä, täytä oheinen liittymislomake.

Jäsenmaksu vuodelle 2021 on 45 euroa. Työelämän ulkopuolella olevat (esimerkiksi perustutkinto-opiskelijat, työttömät, hoitovapaalla olevat sekä eläkeläiset) maksavat 20 euroa. Jäsenmaksuun sisältyy Sosiaalilääketieteellisen aikakauslehden tilaus. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Liittyessäsi kesken vuotta saat jo ilmestyneet lehdet kerralla. Yhdistyksen kautta voit lisäksi tilata European Journal of Public Health e-lehden lukuoikeuden ja Scandinavian Journal of Public Health -lehden. EJPH:n lukuoikeusmaksu on 8 euroa vuodessa ja sisältää myös EUPHA:n henkilöjäsenyyden, joka oikeuttaa alennukseen EUPHA:n vuosikokouksen osallistumismaksussa. SJPH:n tilausmaksu vuodelle 2021 on 37 euroa.

Yhteisöjäsenyys on mahdollista organisaatioille. Yhteisöjäsenmaksu on 250 euroa vuodessa. Tähän sisältyy yksi lehtitilaus ja kolme seminaariosallistumista yhdistyksen maksullisiin seminaareihin. Jos yhteisöjäsenyys kiinnostaa, ota yhteyttä jasensihteeri[@]socialmedicine.fi.

Vanhat jäsenet

Vuosilasku 2021 laaditaan edellisen vuoden maksuluokan perusteella, joten jos tilanteesi on muuttunut, otathan yhteyttä jasensihteeri[at]socialmedicine.fi ajantasaisen laskun saamiseksi.

Myös mahdolliset muutokset SJPH –lehden tilauksissa ja EUPHA-henkilöjäsenyydessä tulee ilmoittaa jäsensihteerille. Muistattehan, että alennushinta virtuaaliseen EPH 2021 –konferenssiin edellyttää tänä vuonna maksettua EUPHA-maksua (8 euroa).

Hyvä jäsen, jos yhteystietosi muuttuvat, ilmoita ne sähköpostitse: jasensihteeri[@]socialmedicine.fi. Jos olet rekisteröitynyt Membookiin, päivitäthän tietosi itse palvelussa, koska yhdistyksen Membook-hallinnoija ei pysty kaikkia rekisteröityneiden jäsenten yhteystietoja palvelussa muuttamaan. Kirjaudu membookiin liittyessäsi antamillasi sähköposti- ja salasanatiedoilla osoitteessa https://secure.membook.fi/#/account/login. Huom.sähköisen lehden rekisteröitymistunnukset eivät käy Membookiin!

Jos jäsenyys ei ole enää kohdallasi ajankohtainen ja haluat erota yhdistyksestä, pyydämme ilmoittamaan asiasta jäsensihteerille.

Jäsenrekisterin rekisteriseloste saatavilla jasensihteeri[a]socialmedicine.fi