SLY:n opinnäytetyöpalkinto 2021

 

SLY jakaa tänäkin vuonna tunnustuspalkinnon korkeatasoisesta opinnäytetyöstä, jotka on hyväksytty lukuvuoden 2020–2021 aikana (1.8.2020–31.7.2021).

Palkinnon suuruus on 200 euroa. Lisäksi voittaja voi halutessaan liittyä yhdistykseen ilman ensimmäisen vuoden jäsenmaksuvelvoitetta ja laatia tutkielmastaan artikkelin Sosiaalilääketieteelliseen aikakauslehteen.

Palkinto myönnetään suomalaiseen yliopistoon tai korkeakouluun tehdystä ylemmän korkeakoulu-tutkinnon opinnäytetyöstä (Pro gradu -tutkielmat ja YAMK-tutkinnon opinnäytetyöt). Tunnustuksen saajan valitsee SLY:n hallitus tai hallituksen valitsema henkilö. Palkinto luovutetaan tämän vuodenTerveydenhuoltotutkimuksen päivien yhteydessä.

Ehdottajana voi olla työn laatija, sen ohjaaja tai muu työhön perehtynyt henkilö. Ehdotukseen tulee liittää opinnäytejulkaisu, siitä annetut lausunnot, perustelut palkinnolle, sekä ehdottajan ja opinnäytetyöntekijän yhteystiedot.

Ehdotukset palkinnon saajaksi tulee lähettää yhtenä lähetyksenä viimeistään 17.9.2021 osoitteeseen sihteeri[at]socialmedicine.fi.

Lisätietoja: hannamaria.kuusio[at]thl.fi